about us hun

A 80 éves Videoton a legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ipari vállalatcsoport, amely gyártási és gyártáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínál ipari vállalatok számára. A székesfehérvári székhelyű, stabil pénzügyi és piaci hátterű cég Magyarországon 9, míg Bulgáriában (Stara Zagora) 1 telephellyel rendelkezik.


A Videoton egy professzionális, regionális, integrált szerződéses gyártó vállalat, amely egyben az egyik legjelentősebb EMS-nek (Elektronikai Gyártási Szolgáltatónak) is számít Európában, illetve világviszonylatban. A saját, a cégnél nagy hagyománnyal bíró technológiáinak és kompetenciáinak bázisán a Videoton alkatrészek, modulok és szerelvények multi-technológiájú beszállítója az elektronika, műanyagfröccsöntés, lemezmegmunkálás, mechanikai-finommechanikai megmunkálás, szerszámkészítés és felületkezelés terén. Mindezeken túlmenően a Videoton rendelkezik kifejezetten bizonyos termékekre vonatkozó gyártási képességekkel és kompetenciákkal is. Ide tartoznak a nagy precizitású berendezések, a vevői igényekre szabott konténerek, a hordozható, újratölthető akkumulátorcsomagok, a nagy teherbírású ipari ventillátorok és szűrőrendszerek, az acélszerkezetek, illetve a célgépek gyártása is.


A Videoton 19 specializálódott tagvállalata komplett megoldást tud nyújtani az autóipar, a háztartási gépipar és az ún. ipari alkalmazások terén üzleti partnerei számára. A vállalat mindent átfogó gyártási szolgáltatásai az alkatrészgyártástól, a végszerelésen át, a legyártott termékek szállításáig és disztribúciójáig terjednek. A Videoton kompetens mérnöki csapata támogatni tudja partnereit széleskörű tervezési és mérnöki szolgáltatásain keresztül, beleértve ebbe a partner új termék kifejlesztésére irányuló projektjének korai szakaszában való részvételét, illetve az új termék teljes körű gyártásba vitelét is.


Közvetlenül a gyártáshoz köthető tevékenységeken túlmenően a Videoton további szolgáltatások széles skáláját kínálja azon cégek számára, akik vagy már jelen vannak a régióban, vagy beruházni készülnek. Szolgáltatási csomagunk magában foglalja egyrészt a magyarországi és bulgáriai ipari parkjainkban levő ingatlanok bérbeadását. Másrészt a Videoton specializálódott tagvállalatai a HR, logisztika, munkaerő-szállítás, létesítménymenedzsment, minőségirányítás és vonalkód rendszerek területén nyújtanak testreszabott szolgáltatásokat mind az ipari parki bérlők, mind az ipari parkon kívüli cégek számára.


Vállalati bemutatófilm

 

about01

 

about02

 

about03