news fej hun

KÉT VIDEOTON TAGVÁLLALAT IS BESZÁLLÍTÓVÁ VÁLT ITALAUTOMATÁKHOZ

mars drinks masterbrand logoklixmarscabinetAz egyik legnevesebb élelmiszeripari óriás egyik angol leányvállalatával, a Mars Drinks céggel kötött megállapodást a VIDEOTON vállalatcsoport két tagvállalata is. Az italautomaták egyik legfontosabb alkotóelemének, a szerelt nyomtatott áramköröknek a gyártását a főképp ipari elektronikával foglalkozó VIDEOTON EAS Kft. gyártja székesfehérvári telephelyén.

Az italautomaták teljes vázának és a beépülő lemezalkatrészeinek, illetve szerelvényeinek gyártását a lemezmegmunkálással, porfestéssel és szerelési tevékenységgel foglalkozó VTES Kft. nyerte meg.

A korábbi modellek gyártásának elindítása után egy újabb típus gyártásba vitelénél már a VTES székesfehérvári mérnökeinek DfX szolgáltatásait is igénybe vette a partner, aminek eredményeképpen hatékonyabb gyártással s kedvezőbb költségszinten indulhatott el az új termékcsalád sorozatgyártása.

Ez az üzlet is nagyon jó példa arra, hogy a VIDEOTON vállalatcsoport integrált gyártási szolgáltatása milyen vonzó vevőinknek, hiszen egy vevő részére egy azonos termékhez akár több tagvállalat is be tud szállítani alkatrészeket, modulokat, növelve annak versenyképességét.